Om branchen

Vår bransch är ung och det är först nu på 2000-talet som det blivit ett erkänt sätt att företaga. Miljontals människor världen över, försörjer idag sig själva och sina familjer genom att arbeta med något typ av Multi Level Marketing (MLM) eller  Nätverksförsäljning, i  mitt fall Herbalife.             Se  Direkthandelns Förening

Det går att  jämföra med franschise som idag är ett säkert och relativt enkelt sätt att driva ett företag, med det nyckelfärdiga koncept som erbjuds.

Skillnaden mellan nätverksförsäljning och franschise ligger i kostnaderna för att starta upp. Det är mycket billigare att starta upp inom MLM. Genom att registrera dig får du rätten att köpa in produkter till ett inköpspris, delta på utbildningar och ta del av allt material som företaget tar fram.

Skillnaden mellan den traditionella handeln och MLM är att  mellanleden mellan tillverkaren och kunden har kapats. Det finns inga grossister och det finns  ett Vinna-Vinna-system.

Det som är kostnader i traditionell handel (Agenturer, reklam, lager, butiker) blir istället möjlighet till inkomster för distributörerna i MLM. Du som distributör är enda mellanhanden mellan företaget och din egna lilla kundgrupp som du tar hand om och ger bästa tänkbara service.

Om att arbeta

Det handlar inte om någon anställning, det är en form av eget företagande. De flesta som startar upp har ett annat jobb eller är studerande. Man kanske behövs en extra inkomst eller det finns en dröm och önskan om att få driva sin egna verksamhet och äga sin tid. Varför inte ta chansen att starta något eget eftersom man själv kan anpassa den tid och det engagemang man vill lägga, utifrån sina egna förutsättningar. Ju mer tid man har att lägga och ju brinnande ditt mål är, desto fortare går det naturligtvis att nå dina eget uppsatta mål och visioner.

Vi rekryterar och coachar  nya distributörer som knyts till våra egna team. Vi lägger ner tid och engagemang i dessa personer så att dom blir kompetenta och kan  tryggt gå ut och rekommendera produkter och om dom vill, själva börja bygga upp ett eget team.  Vi erbjuder utbildningar, ledarskapsträningar, coachning och stöttning från ett pärlband av människor, i vilkas intresse det ligger i att du skall lyckas. Bonusen som betalas ut varje månad ut är en omsättningsbaserad procentbonus på de produkter som har omsatts i ditt team. Hela organisationen är  konstruerad så att alla tjänar på att ta hand om nykomlingarna.

Två sätt att arbeta inom Nätverksföretag

De allra flesta väljer att ta möjligheten att tjäna extrapengar, ditt fokus ligger då på att sälja och rekommendera produkter.

Några väljer att ha ett tydligt biznizfokus och arbetar med rekrytering och coachning i samtidigt som det finns en egen produktomsättning. Då blir din ersättning från Herbalife baserad på vad ditt team omsätter i produkter varje månad.

Ingen misslyckas…..men många ger upp

Många MLM-företag lovar guld och gröna skogar, snabba pengar och minimalt med arbetsinsats. INGET kan vara mer missvisande!!

Det är ett företagande som vilket som helst när det kommer till att kämpa, nöta och aldrig ge upp! Har man inte insett detta från början så är det klart att man ger upp!

Är det inte ett sånt där Pyramidspel?

 Nej.

Pyramidspel är vad det är, spel, inte ett företagande!

Vad jag vet är att ett pålitligt MLM-företag skall tålas att synas i sömmarna ordentligt, det skall bland annat ha en stabil ekonomi, en rättvis marknadsplan,  produkter av högsta kvalitet och givetvis följa de lagar och regler som gäller när det gäller ekonomi, försäljningssätt och produktinnehåll. Ett företag som  har dåliga produkter att sälja blir inte långlivat!

Ett annorlunda, mer rättvist, sätt att klättra på karriärstegen

När man klättrar inom nätverksföretag så klättrar man inte på bekostnad av någon annan, man klättra tillsammans med andra. Alla arbetar med sina personliga kontakter och det finns plats för hur många som helst på toppen, det gäller bara att arbeta tillräckligt effektivt och uthålligt. Lägg en plan och arbeta efter den, du får all hjälp du behöver och du har tillgång till ett utbildningssystem i världsklass. Ledarskapsutbildningarna är fantastiska.

Jag hoppas att du blivit intresserad av att veta mer om vår bransch och kanske börja arbeta tillsammans med mig. Om inte så tackar jag för att du tog dig tid att läsa! 

Elisabeth,

Oberoende Herbalife Distributör,

www.piggform.se

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s